Powered by Blogger.
RSS

pengalaman dating yang paling memalukan







 Bismillah Alhamdulillah
Assalamualaikum..



1st time date pada tahun 2006 (tingkatan 4) sebab terasa diri ni dah besar so AR pun try la nak kenal-kenal aweks ni..So mula la berchatting ni,then kenal la sorang awek ( G nama samaran ) dari sungai petani.Tup2 dapat orang Utara ni best jugak. AR tak guna hp sbb alahan sikit,so sepanjang kenal hampir 7 bulan tu kami jd close sgt2! Pastu satu hari G turun Kota Bharu, so dia ajak jumpa la..Disebabkan dia dtg dari jauh,so AR turutkan je. Kami janji nak jumpa di Selera Cik Siti ( kedai mkn yg Chicken Chop plg best ) pukul 4 petang, lepas Zohor AR tertidur. Bila jaga je dah pukul 4.30 petang!! Cepat-cepat la AR bersiap pergi sana,sampai sana rasa nak buang air so terus ke bilik air tnpa cari G kat mana. Seusai lepas hajat tercari-cari la,then nampak seorang perempuan lambai tangan. Dia kenal AR sbb pernah tgk gambar AR,tp AR tak prnah tengok gambar dia.Bila pergi,ramai la orang yg tengah makan ni tengok-tengok.Tapi AR ignore je , alangkah terkejutnya AR sbb G rupa-rupanya bisu! Patut la dia tak marah bila AR tak dpt call dia....

Jap...walau G bisu,tu bkn pengalaman memalukan bagi Ar sbb G dah jadi diri dia yg sebenar. Tapi yg memalukan bila AR pakai baju terbalik dan baju tu terkoyak kat leher then bahagian ketiak belah belakang.Tambah pulak lupa zip seluar!!! Ya Allah malunya..Nasib baik pakai benda dalam. Cepat2 lari masuk kereta ambil sweater..


AR nak tag :

  1. Mat Gebu
  2. Cerita Amani
  3. Eca Comot


p/s: cikgu... AR rasa karangan ni lebih dr 150 patah perkataan la.Tak pndai nak buat ringkasan sebab masa cikgu ajar tu AR tidur...

sesiapa yg nak join contest ni,boleh lagi sbb tarikh tamat pada 20 Mei 2011 tepat jam 12 mlm..nak join? boleh la kiranya korang ke  < BUAH HATI >
Selamat mencuba =)


العلل لقاء

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Oopss..Cikgu Cinta said...

thanks yer join..all the best :)

eca said...

hahahha.. wt mlu jep.. da la first date... jgn amalkn ye.... cian kt pompuan tu kang.. nnty die terse lak an.... hmmm.... percubaan yg baek wlupown agk memalukn... huhuhu... ;)

Hero Ummi said...

thanks Cikgu ..

miss Ejat said...

cam best je pngalaman 2,,,

Hero Ummi said...

eca,mmg dah tak amal sbb lps tu tak pornh date dah ehh

Hero Ummi said...

a'ah mmg best la miss Ejat..best skrg,dulu malu

*caNd_LiCiOuSs! * said...

memang cite betol ke si girl tu bisu?..sekarang still berhubung ke nan girl tu?,.juz asking,. heeeeeeeee:))) btw,i da follow u,. ;D

Hero Ummi said...

hye cand!
mmg dia bisu,lps jumpa tu AR ada contact dia tp dia bls yg dia segan sbb kekurangan dia.lps AR cakap2 tu,dia oke la.skrg dia tenaga pengajar di sekolah OKU. :)

eca said...

huhuhuhuh..... its ok la tu... x pnh date?? leh caye ker??? hmmmm.... dlu je yg mlu.. skang da x an....

Hero Ummi said...

tak prnah date dah lps tu,bkn takut tp tak sesuai..

eca said...

bgos la.. leh jauh kn bnde yg kte x ingini an...

Hero Ummi said...

a'a..bukan bgus sgt pun dok date bergedik tu..tunggu kwen la

Chibby Chubby said...

CC pun nk tunggu kawen gak..heeee

Oopss..Cikgu Cinta said...

assalamualaikum...
pemenang dah diketahui...sila link ke page ini utk mengetahui pemenangnya..terima kasih sebab join contest ini.

http://cikgucinta.blogspot.com/2012/03/keputusan-contest-pengalaman-cinta.html