Powered by Blogger.
RSS

AR yg Bertuah

Bismillah Alhamdulillah
Assalamualaikum..

Baru bangun selepas terdengar kakak senior masuk bilik.Seingat AR semalam AR turun ke dapur sebab nak ambil air panas, bancuh air gandum <-- atas arahan nurse terlatih Baiti Azmi sebab sakit perut. Ditambah pulak dengan migrain, lepas baca komen last dari Aina Aimi di SB, AR tak dapat tahan dah...

Bangun tadi tengok ada balutan sikit kat tangan dan dahi. Kakak kata kawan AR jumpa AR kat tangga,pengsan kot..Then dia pun potpet..bla3.... So balutan tu tempat cucuk,ambik darah then kat dahi lak sebab terjatuh so ade darah sikit. Siyes tak rasa langsung sebab tak larat sangat dah.

Punya la malu sebab tiap kali bangun tidur mesti kakak tu ade,risau gak kot2 ade AR ni buat aksi tidur menonggeng ke..Hurm...


Tu jelah..
Ummi..angah ok dah sikit.Jangan risau..~

العلل لقاء

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Muhd Lokman said...

tinggal jejak.. :D

miSz bubbLe said...

astagfirullah ... ciannye .. dah oke lom neyh weyh ???

Chibby Chubby said...

Kena extra care-klu ade simptom xlarat,mkn ubat,rehat...

Hero Ummi said...

thanks Muhd Lokman

Hero Ummi said...

ok sikit misz bubble :)

Hero Ummi said...

sape nk buat xtra care kt AR ni CyberCafe oii