Powered by Blogger.
RSS

Benda dah lepas~

Bismillah Alhamdulillah
Assalamualaikum

Naik bengang bila semalam takleh nk wat new post,rasa naik habis hormon2 ni..Nasib baik la malam ni dah ok.Terasa nk bercakap pasal feeling...cinta...rasa...jiwa..memandangkan Amani ( sepupu ) berada dalam *mode cinta* ..

Sejak bila AR terlibat dalam "puppy love" ?

Terlibat dalam kancah puppy love ni masa bila dah lupa la, tapi yg betul2 declare sekali (puppy love).. Masa tu gedik tengok kawan ade aweks so AR pun nak try..Kenal la awek sorang ni tapi tak tahan lama sebab dia punya gatal lebih dr ulat bulu..agagagaga...(ni sebelum date ngn dia yg nama G tu ye).. Kenal2 tapi tak couple sbb rasa mcm serabut jep <<< mula2 la.

Lepas dapat 1st love mmg happy ler kan , then putus jugak sbb ade masalah sket ....

tertutup sudah pintu, pintu hatiku
yang pernah dibuka waktu, hanya untukmu
kini kau pergi dari hidupku
ku harus relakanmu walau aku tak mau

Lepas tu tak kapel dah sbb nth la,bukan tak berminat tp rasanya blm masa.. Takat kwn2 special tu ade la


Cukuplah saja berteman denganku
Janganlah kau meminta lebih
Kutak mungkin mencintaimu
Kita berteman saja
Teman tapi mesra

Aku memang suka pada dirimu
Namun aku ada yang punya
Lebih baik kita berteman
Kita berteman saja
Teman tapi mesra 
*sape lak punya ni....agagaga...ummi ler


Then bila dah lama bwk status duda takde anak ni mula la bila ade yg dekat,mudah jatuh hati.. Hurm.. bila disoal "kau suka ke sayang?" , mula la terkapai2 baru nak fikir..

ku terlanjur...
ku terlanjur cinta kepadamu..
ku terlanjur sayang kepadamu..

Bukan main lagi kan penangan hati ni, lalai sikit je terus jadik!

العلل لقاء

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said...

sendiri pun keliru. entahlah, beza cinta dengan suka nipis macam benci dengan sayang kot.

Jemari MonteL said...

sapo ler gadis malang tuh ekk dikkk???? hahahahaha

Hero Ummi said...

MUTE : tu la pasal,bila keliru dh kuasai..


JEMARI : hamboi...meh nk sekeh