Powered by Blogger.
RSS

Dunia Utk Si Sempoi

Bismillah Alhamdulillah
Assalamualaikum

Dulu AR duk sibuk promote blog abg, bila abg kata buat la blog sendiri nt blh la potpek kat sana..AR pun fkr buat ape,takde masa la..Mcm2 alasan masa tu.Lama kelamaan duk tgk org ja update blog,rasa jeles pulak,so dari situ la mulanya tangan ni gatal p "create blog"...

Masya-Allah..susuh jugak buat blog ni.Bukan susah update tp susah nk lawakan blog ni.Dulu tgk abg yg blog mcm perempuan dah.So AR ni malas la nk kasi blog mcm perempuan.Btl abg kata byk template blog sesuai utk blogger wanita.Bila AR sendiri buat,baru tahu mmg betul.So wujudlah blog AR yg tak seberapa ni.Sebelum ade blog sendiri lagi,AR dah join group2 yg berkenaan dgn blog ni,so dpt la jugak baca serba sikit celoteh org..

Subhanallah..Indahnya dunia,rasa ceria jaa bila jumpa kwn2 baru dari dunia blogger ni.Kalau dulu buka blog asyik tgk blog Lina Adryana , Khair Zuemiey , Amani , Syazana jaa.Tapi sekarang bertambah....
Kenal la pulak dengan Kunci Loker, Aina Aimi, Eyda Syahida, Farid Kamil , dan byk lagi. Ceria rasa hidup ni,sambil komen2 sambil gelak. Lama dah tak gelak sakan mcm ni.

Family AR ni jenis yg family utk manusia study (maaf ummi). Bila AR nk borak ngn along,achik,kak long,adik lagi dua org tu .. mesti kena mulakan topik yg berilmu,tentang info,tentang sesuatu yg bermanfaat!! So takde masa nak bergurau senda. So jumpa ngn korang semua ni buat AR rasa ada lagi dlm ceruk dunia ni utk org yg sempoi.

So harap persahabatan yg tak kenal batang hidung ni (kecuali gambar) berpanjangan. AR suka,siyes teramat suka! Tak kira la korang nk buat orientasi ke ape ke,AR tak kisah dah yg pentang enjoy.Bukan stress pun benda2 tu..Enjoy ape,dpt manfaat pulak tu utk budak baru mcm AR ni.. Semalam tu bukan ape,kebetulan dgn tak sihat dah,tu pasal jd mcm tu,bukan salah sesiapa pun,salah AR tak pandai jaga diri (sorry ummi)

Yg penting skrg AR nak ckp yg korang mmg best,dapat kurangkan serabut pasal study ni.. So bersamala kita menfemeskan diri masing2 yerp! =) Jangan gaduh2..

العلل لقاء

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Eyda Syahida said...

waa... terharu dimention... backlink la skali.. hakhak. btw, tenz! :)

Hero Ummi said...

nk backlink td..lupe taip2 syok punya pasal.wc

Lina Adryana @ CC said...

ur the best la

miSz bubbLe said...

erk .. terhaRu nye shaye ((: maseh yew AR ((:
-aina-

Hero Ummi said...

sama2 dik bubble :)